Goodnews.ua


ЗАЗ буде випускати сучасні “легковики” після скасування карантину

Май 09
17:52 2020

Корпорація “Укравто” розраховує після скасування карантину домовитися з компанією Renault про випуск на ЗАЗ (Запорізький автомобілебудівний завод) легкових автомобілів. Про це розповів прес-секретар “Укравто” Дмитро Скляренко.

Renault в 2019 році почав активно цікавитися можливістю випуску легкових автомобілів в Запоріжжі. В українській пресі восени минулого року з’явилися повідомлення про те, що, нібито, французький автогігант хоче випускати на потужностях ЗАЗ кросовери Renault Arkana.

В результаті, виявилося, що в кінці 2019 року компанія Renault приступила до перевірки ЗАЗу. У Запоріжжі навіть організували тестове виробництво легкових автомобілів. Правда, не Renault, а Lada. Але в цьому немає нічого дивного, адже французький автогігант володіє акціями “АвтоВАЗу”.

Скільки повинна була тривати перевірка автозаводу в Запоріжжі – невідомо. Але після введення в Україні карантину складання автомобілів Lada на ЗАЗі припинили (через брак машинокомплектів).

Переговори з Renault тривати після скасування карантину. ЗАЗ сподівається, що вони закінчаться успішно.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Росія вкрала українського зерна на понад ₴30 мільярдів

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua