Goodnews.ua


За кордоном продають рідкісний пікап Запорожець: ціна вражає

Январь 23
14:49 2021

У мережі з’явилося оголошення про продаж рідкісного пікапа ЗАЗ-968МП 1994 року виробництва. Такі пікапи дійсно випускалися Запорізьким заводом. Подейкують, що з конвеєра підприємства зійшло близько 2,5 тисяч таких авто, пише «АвтоПортал».

Виставлений на продаж екземпляр пропонується у двох модифікаціях, які відрізняються одна від одної настільки серйозно, що являють собою, по суті, дві різні машини.

Перший пікап зберіг заводську конструкцію з 1,2-літровим мотором V4 МеМЗ, але продавець безпосередньо уточнює, що агрегат інжекторний. Видає мотор 45 «коней» і працює в парі з 4-ступінчастою МКПП.


У другій комплектації автомобіль ґрунтовно підготовлений для гонок. Машина отримала рядний 4-циліндровий мотор Volkswagen об’ємом 1,8 літра, який додатково оснащений турбонаддуванням з рідинним інтеркулером і прямоточною вихлопною системою. Потужність двигуна становить 220 к.с..

Автомобіль в обох варіантах оцінили майже у 30 тисяч доларів, а продають його в сусідній Білорусі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Рома с Довбиком разгромно проиграла Фиорентине

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua