Goodnews.ua


Яку небезпеку для водіїв таїть в собі опале осіннє листя

Октябрь 05
22:47 2019

Осінній листопад – головний біль для автомобілістів. Якщо машина припаркована на ніч під деревами – готуйтеся приділити кілька хвилин, щоб зібрати опале листя. Тим більше, що воно нерідко залазить у всі щілини.

Але це ще півбіди. Багато часу на очищення не знадобиться, та й двигун авто можна за цей час прогріти. Набагато небезпечніше опале листя на дорозі. Навіть у суху походу воно погіршує зчеплення коліс з дорожнім покриттям і збільшують гальмівний шлях.

А після дощу листя стає слизьким, як лід. Особливо проблематично це в місті на бруківці або на заміських трасах, де швидкісний режим вище.

Водії, будьте обережніше – дотримуйтесь безпечної швидкості і по можливості утримайтеся від різких гальмувань. Тим більше, якщо поки стоїть літня гума. Водіння восени має свої нюанси, і зайвий раз перестрахуватися не завадить.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Куртуа оценил игру Лунина в провальном Эль Класико

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua