Goodnews.ua


Які автомобілі найменше втрачають у ціні при перепродажі

Декабрь 29
17:00 2018

Про деякі моделі можна почути: як тільки вона виїжджає за ворота автосалону, вона відразу втрачає в ціні, і чим далі, тим швидше дешевшає. А які машини дешевшають повільніше всіх і які найвигідніше буде потім продавати?

Автоексперти порівняли вартість нових авто і машин у віці 3 років і визначили, які стрімко втрачають ліквідність, а які власники можуть ще вигідно продати на вторинному ринку. Рідко, але буває і таке, що модель може не тільки подешевшати, але і подорожчати з роками.

Подешевшали мало не в половину

Швидше за інших дешевшають преміальні марки – «Мерседес», «Ленд Ровер» і БМВ. У лідерах по втраті вартості на вторинному ринку – «Мерседес» класів S і GL. Вони дешевшають до 3 років на 40 відсотків від своєї ціни. Правда, інші моделі цієї марки також втрачають в ціні. Мова йде про моделі класів M, G і E, які дешевшають на 30-36 відсотків за 3 роки. Більше того, їх ще й перепродати буде вкрай складно.

Популярність впливає на ціну

Найповільніше втрачають в ціні машини, з якими водії і не хочуть розлучатися, а ось купити їх бажаючих чимало. Найдивовижніша позиція – у Toyota Hilux-2015: якщо три роки тому її купили майже за 1 млн грн, То в цьому році продають майже за ту ж ціну. До речі, й інші моделі бренду «Тойота» подешевшали, але зовсім небагато – це «Рав-4», «Прадо» і «Королла» втратили в ціні до 10 відсотків.

Також в «десятку» вигідних для перепродажу машин входять «Рено Сандеро», «Мазда CX-5», «Хонда CR-V», які втратили всього до 8 відсотків від початкової вартості.

Ліквідний кузов

Якщо розбиратися в ліквідності класів, найменше в ціні втрачають кросовери Якщо брати середній показник по класах, то повільніше дешевшають компактні кросовери. Потім йдуть машини D-класу. Трійку лідерів замикають автомобілі В-класу. А вже за ними йдуть авто гольф-класу, потім бізнес-класу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Легенда итальянского футбола женился на бывшей телеведущей после девяти лет отношений

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua