Goodnews.ua


Які авто здатні без проблем проїхати понад 300 000 км

Февраль 17
19:00 2019

Довговічність є дуже важливим фактором, який необхідно враховувати при покупці автомобіля. Так, для деяких власників поміняти зламану машину на нову не є великою проблемою, але все ж для багатьох поломка залізного коня – це серйозний головний біль.

За основу рейтингу були взяті такі дані: дослідники переглянули понад 13,5 мільйонів автомобілів, випущених в період з 1981 по 2017 роки, які були продані в 2017 році, і відзначили ті автомобілі, у яких на момент продажу пробіг становив не менше 320 тис. км. Після цього вони визначили десятку кращих.

Найнадійніші авто з пробігом більше 300 000 км

Сім з 10 місць в списку зайняли позашляховики, а решта три дісталися пікапу, мінівену і седану. У Toyota і General Motors – по чотири автомобілі в списку, більше, ніж у будь-якого іншого автовиробника.

Підсумковий список виглядає так (у відсотках вказано кількість автомобілів на конкретну модель, у яких пробіг був +320 тис. км – з редную показник по всім транспортним засобам склав 1,2%):

10. Honda Odyssey – 2.4%

9. Toyota Avalon – 2.4%

8. Toyota Tacoma – 2.6%

7. GMC Yukon – 2.8%

6. Chevrolet Tahoe – 3.8%

5. GMC Yukon XL – 3.9%

4. Toyota 4Runner – 4.2%

3. Chevrolet Suburban – 5.2%

2. Ford Expedition – 5.4%

1. Toyota Sequoia – 6.6%

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Экс-футболист сборной Украины трудоустроился в Байере

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua