Goodnews.ua


Як зекономити паливо взимку

Декабрь 16
18:00 2018

Як це не парадоксально звучить, але часи професійних шоферів проходять, і це не погано. Автомобілі стають все складніше, а їх роботою керує купа електроніки. Втручання людини потрібно все менше, але кілька ефективних заходів по економії палива порадити можна.

Незважаючи на те, що взимку витрата бензину традиційно підвищується, і природно не стає дешевше їздити. Тому виникає питання – а чи є дієві способи економії?

Відповідь на це запитання проста – не використовуй авто, не витрачай гроші на бензин. Природно це був жарт від експерта, але з сучасними автомобілями порад залишається не багато. Справа в тому, що виробники знають про проблему і все нові авто не вимагають попереднього прогріву перед їздою. А ось старі авто все ж доводиться попередньо прогрівати.

Тому можна виділити кілька основних факторів: плавна їзда, акуратне гальмування і розгін, найефективніша швидкість 70-90 км/год, і постаратися не потрапляти в пробки.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Родри — лучший игрок матча Испания — Грузия

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua