Goodnews.ua


Як позбавляються від старих авто в Німеччині

Март 28
20:00 2019

Німецьке екологічне законодавство дуже суворе до старих авто. Їм забороняють в’їзд в ряд міст, а особливо стародавні моделі змушують утилізувати, адже податки і страховка на них дорожче, пише Автотема з посиланням на ТопЖир.

Відео від DW розповідає, як німці позбуваються старих машин. У них є два варіанти. Перший – здати авто на утилізацію в спеціальний пункт. За це необхідно доплатити 100 євро і оплатити транспортування, хоча якщо на машині є придатні запчастини, то власнику можуть заплатити і кілька сотень євро.

Другий варіант – утилізація через автовиробника. Тут є один нюанс: якщо на автомобілі є неоригінальні запчастини, то його можуть і не прийняти.

При утилізації з авто знімають колеса, зливають всі робочі рідини і скручують запчастини, які можна перепродати. Потім кузов йде під прес.

Загалом, утилізація авто в Німеччині – не найпростіша процедура. Так що не дивно, що німці готові продати вживане авто в Україні, Польщі або Литви за копійки – можна не тільки позбутися від машини, але і трохи підзаробити. До слова, за кинутий авто – штраф 2000 євро.

Что делают немцы со старыми автомобилями

По немецким законам, владелец старого автомобиля обязан сдать его в утиль. Тут есть два варианта: отвезти машину в сертифицированный пункт приема или производителю. Показываем, как в Германии уничтожают старые автомобили и сколько владельцы обязаны за это платить

Опубліковано DW на русском Вівторок, 29 січня 2019 р.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Наполи в напряженном матче обыграл Лечче

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua