Goodnews.ua


Хороші новини для власників машин з ГБО: автогаз різко подешевшав

Февраль 03
14:01 2019

Перший місяць цього року приніс багато хороших новин власникам машин з ГБО. Практично кожен день можна було спостерігати, як цінники автогазу на стелах українських заправок показують число нижче вчорашнього. Як результат, за 31 день січня середня вартість пропан-бутанової суміші на українських заправках зменшилася на 2,33 грн/л .

Перший день лютого пройшов приблизно в такому ж дусі: середня вартість автогазу зменшилася на 6 коп./л, до 11,22 грн/л. Найдорожчий газ як і раніше продають на станціях мережі Socar ( 11,88 грн/л ). В цей же час, за інформацією сайту Enkorr, один з найпривабливіших цінників пропан-бутанової суміші зараз пропонує мережа Mango (10,54 грн/л). Зрозуміло, мова йде про прайсах тільки легальних АГЗС без знижок за картками лояльності та інших акцій.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Усик попал в немилость в сети X после обращения к Трампу по поводу украинских пленных

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua