Goodnews.ua


Volkswagen продемонстрував нову модифікацію Touareg

Декабрь 20
15:00 2018

Volkswagen на спеціальному заході для журналістів в Австрії вперше продемонстрував підключаємий гібрид Volkswagen Touareg PHEV, силова установка якого побудована навколо дволітрового турбомотора.

В цілому конструкція гібридного кросовера з інтегрованим в автоматичну коробку передач електромотором була запозичена у одноплатформеного Porsche Cayenne E-Hybrid з тією лише різницею, що в тому випадку використовувався 3-літровий V6, зате у Volkswagen Touareg трохи більша батарея, здатна забезпечити запас ходу до 60 кілометрів.

Дволітровий турбомотор розвиває 231 к.с., а електрична силова установка додає ще 136 к.с. У підсумку отримуємо комбіновану віддачу в 367 к.с. і 700 Нм.

Нового представника сімейства, якого можна впізнати лише за відповідними шильдиками, для початку отримає Китай, де продажі гібридного Volkswagen Touareg стартують вже на початку наступного року, а от починаючи з кінця 2019 го автомобіль поступово почне з’являтися і на інших ринках.

Варто нагадати, що у минулого покоління Volkswagen Touareg теж була гібридна версія, але вона не мала можливості заряджатися від розетки, а її маленького акумулятора вистачало лише на два-три кілометри руху на електротязі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Наполи в напряженном матче обыграл Лечче

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua