Goodnews.ua


Volkswagen представив найпотужніший Touareg V8 TDI

Февраль 28
14:01 2019

Найпотужнішим дорожнім Volkswagen в лінійці раптово став кросовер Touareg, який отримав нову версію з 416-сильним дизельним V8 від моделі Audi SQ7 TDI, пише Автотема з посиланням на motorsport.com.

Volkswagen почав розширювати лінійку потужних кросоверів — спочатку був показаний компактний T-Roc R, а зараз настала черга Touareg V8 TDI, який став найпотужнішим дорожнім автомобілем бренду.

Під капотом нової версії встановлений 416-сильний 4-літровий турбодизель V8 від Audi SQ7 TDI. Мотор дозволяє Touareg розганятися з місця до 100 км/год лише за 4,9 секунди, а максимальна швидкість кросовера обмежена електронікою на 250 км/год.

Незважаючи на те, що Volkswagen називає нову модифікацію найпотужнішим позашляховиком із дизельним двигуном серед німецьких брендів, це не зовсім коректно. Наприклад, Audi оснащується SQ7 TDI 429-сильним варіантом мотора, а у Volkswagen Touareg в першому поколінні була версія з 444-сильним W12.

Для найпотужнішого сучасного Volkswagen доступні два дизайнерських пакета — мінімалістичний Elegance з металевим декором салону і оббивкою в холодних тонах і Atmosphere з дерев’яною обробкою і теплими тонами в оформленні.

Для Touareg V8 TDI вже в базовому варіанті запропонована пневматична підвіска, електропривід багажника, накладки на педалі з нержавіючої сталі, 19-дюймові колеса і пакет Light and Sight.

У продаж новий варіант кросовера Volkswagen надійде в травні 2019 року.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Полиция купила люксовый минивэн Hyundai Staria со Старлинком за 2,7 млн

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua