Goodnews.ua


Volkswagen отримав звинувачення в нечесній конкуренції

Декабрь 02
11:32 2020

Передбачається, що Volkswagen Group нібито провела кампанію по «знищенню» боснійського постачальника Prevent Group, змовившись вивести його з ринку і очорнити в пресі. Про це пише UaMotors.

Згідно з позовом, високопосадовці VW, в тому числі Ральф Брандштеттер, глава бренду VW, почали змову під кодовою назвою «Проект 1», щоб вивести Prevent Group з бізнесу.

Мета полягала в тому, щоб відправити «попередження іншим постачальникам про те, що станеться, якщо вони виступлять проти антиконкурентних умов і цін VW», – заявила боснійська компанія в скарзі, поданій в понеділок в федеральний суд Детройта.

За даними Prevent, колишній менеджер VW, який працював над проектом, злив в пресу записані на плівку розмови про те, як передати контракти компанії на автокрісла іншого постачальника. VW звернувся в прокуратуру з проханням розслідувати витік стрічок.

Керівники VW заявили, що справа «безпідставна».

VW був змушений тимчасово призупинити виробництво на шести заводах в 2016 році, що торкнулося майже 28000 робочих, після того як дві німецькі дочірні компанії Prevent призупинили поставки запчастин в рамках суперечки з VW. Повідомляється, що компанії розрахувалися в тому ж році.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Известный испанский певец посмотрел Эль-Класико в компании легенд Барселоны

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua