Goodnews.ua


Водіям зробили останнє попередження

Июнь 01
11:00 2018

Одним із завдань столичної влади є впорядкування трафіку на вулицях міста. Допомогти у цьому має новий «Закон щодо реформування сфери паркування транспортних засобів», який у вересні набуває чинності. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі «Сніданку з 1+1».

За його словами, багато стоянок у столиці стоять порожні, бо більшість водіїв керується логікою: чому я маю платити, якщо можу залишити авто будь-де, і мені за це нічого не буде?

Київський міський голова наголосив, що відсутність відповідальності за хаотичне паркування на вулицях міст призвела до критичної ситуації на дорогах.

«Зараз неправильно припарковані авто в багатьох місцях займають по дві смуги руху. Від цього – затори на дорогах. Від цього – проблеми з трафіком. Водії не хочуть платити за стоянку й кидають свої авто абиде. У вересні вступає закон у силу. І можу казати тільки одне: залишати свої авто в місцях, де це заборонено, буде достатньо дорого», – заявив Віталій Кличко.

За словами мера Києва, нові правила паркування змусять водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, зокрема, паркуватися в належних місцях. Крім того, переконаний мер, ухвалення закону про паркування дозволить залучити інвестиції в будівництво нових стоянок, зокрема на околицях міст, і наповнювати місцеві бюджети.

Джерело: mashyna.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тен Хаг: Я не думаю о том, что меня уволят — мы с владельцами МЮ на одной волне

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua