Goodnews.ua


Водіям підготували приємний сюрприз

Апрель 24
21:00 2019

Послуга з отримання індивідуального номерного знаку (ІНЗ) стала повністю електронною. Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на публікацію Державного агентства з питань електронного урядування України у Facebook.

Як зазначається в повідомленні, відтепер в онлайн-режимі можна: перевірити можливість замовлення конкретного ІНЗ; замовити та оплатити його виготовлення; отримати готовий номерний знак у відділенні “Нової пошти”.

“Вартість послуги доставки “Новою поштою” фіксована – 500 грн”, – йдеться в повідомленні.

Як нагадують у держагентстві, ця послуга є однією з комплексу послуг, що надаються у Електронному кабінеті водія. Користувачу кабінету надається інформація про його водійські посвідчення, транспортні засоби, власником яких він є, та адміністративні правопорушення, у яких він був винуватцем. В кабінеті користувач може сплатити штрафи, зареєструватися в електронній черзі на отримання послуг в сервісних центрах МВС, замовити безкоштовну чи платну послугу перевірки транспортного засобу за його VIN-кодом.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Кривбасс необычным образом представил своего новичка

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua