Goodnews.ua


Водіям готують повернення техогляду і великі штрафи

Октябрь 14
16:00 2018

Міністерство транспорту та інфраструктури розробило законопроект, що передбачає введення з 2022 року в Україні обов’язкового техогляду приватних транспортних засобів. Скоро його внесуть на розгляд депутатів Верховної Ради.

Обов’язковий техогляд приватних машин в нашій країні скасували в серпні 2011 року. Але, як виявилося, обов’язковий техогляд приватних автомобілів може бути не зайвим. Чому? Тому, що на українських дорогах зараз можна зустріти велику кількість машин в поганому технічному стані, що збільшує ймовірність ДТП. Крім того, потрібно привести українське законодавство у відповідність з європейськими стандартами.

Законопроект передбачає, що перевіркою технічного стану автомобілів займуться уповноважені «пункти перевірки» (тобто СТО). Власник перевіреного автомобіля отримає талон з електронним чіпом з відповідною інформацією. За експлуатацію автомобіля без талона техогляду передбачається штраф в розмірі 1 700 гривень, а у «рецидивістів» будуть віднімати права на 3-6 місяців.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Фьюри назвал титул, за который никогда не будет драться

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua