Goodnews.ua


Водійські посвідчення можна отримати за 2 години

Январь 18
17:00 2019

Водійські посвідчення в Україні можуть почати видавати за спрощеною схемою. Таку інформацію у Facebook поширив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе, пише Автотема з посиланням на MMR.

“Зараз, аби отримати водійське посвідчення потрібно пройти в середньому 140 годин навчання на платних курсах. Самостійна підготовка до екзаменів не береться до уваги”, – йдеться у повідомленні посадовця.

У свою чергу Лев Парцхаладзе пропонує запровадити в Україні можливість самостійно обирати програму підготовки. Водії зможуть готувати або за допомогою курсів, або самостійно. Також він пропонує ввести інститут екзаменаторів і спростити процедуру отримання медичної довідки – зменшити кількість лікарів та впровадити можливість подачі довідки в онлайн-режимі.

За попередньою оцінкою посадовця, нововведення допоможуть отримувати водійське посвідчення за 2 години, замість тепершніх 5 робочих днів. Крім того, пропонується зменшити кількість навчальних годин зі 140 стандартних до 40.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Росія продаватиме супутники трьом країнам Західної Африки

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua