Goodnews.ua


Водії «євроблях» не розуміють, що потрапили у пастку

Июль 05
21:00 2018

Українці, які купують автомобілі на єврономерах, стають жертвами грандіозної афери, в результаті якої вони ризикують втратити будь-яке право власності на дані авто.

Про це заявив гендиректор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко, коментуючи вимогу водіїв — власників єврономерів скасувати плату за розмитнення.

Експерт наголосив, що з юридичної точки зору «євробляхи» ніхто не купує — вони належать іноземцям. «Тут питання в масовій свідомості. Люди кажуть — я купив машину за генеральною довіреністю. Я кажу — ти її не купив і не придбав. Завтра власник автомобіля помре, і генеральна довіреність зникне — це ж не твоя машина. «Як це, я ж гроші заплатив!». Люди не розуміють, що це не їхня машина. Ця машина належить литовській фірмі або якомусь полякові», — пояснив Назаренко.

За словами експерта, в разі введення нульового розмитнення, українцям, які їздять на таких автомобілях, треба буде виїхати до Литви, щоб зняти свою машину з обліку. «Фірма, на яку зареєстроване авто, має через нотаріуса оформити договір купівлі-продажу або дарування, має заплатити відповідні податки. Як ви гадаєте, де будуть ці фірми, коли Верховна Рада оголосить амністію і нульове розмитнення? Ці фірми зникнуть, нікому не вигідно ці податки платити. А українців залишать з чужою власністю», — заявив він.

«Мені деякі депутати кажуть — ми зараз дозволимо розмитнення тим, у кого документи на машину. Завтра якийсь литовець скупить у литовської фірми у власність 10 тисяч авто, а потім подасть до Європейського суду на Україну, яка дозволила розмитнити його власність. Це власність литовської фірми, і Україна потрапить у величезні штрафи — і митниця, і МВС», — наголосив Назаренко.

«Це свого роду МММ — люди повірили аферистам і пройдисвітам. Шкода цих людей, але кожен має відповідати за свої дії», — додав він.

<span
data-mce-type=»bookmark» style=»display: inline-block; width: 0px;
overflow: hidden; line-height: 0;»
class=»mce_SELRES_start»></span>

Джерело: укроп.org

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Что такое остеохондроз и как его лечить

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua