Goodnews.ua


Власників старих машин зобов’яжуть платити додатковий податок

Апрель 09
08:00 2019

В Лондоні водії старих та найбільш забруднюючих автомобілів, які захочуть в’їхати в центр міста, відтепер змушені сплачувати додатковий збір, пише Автотема з посиланням на Європейську правду.

Більшість автомобілів, які не відповідають вимогам, повинні будуть платити 12,50 фунтів стерлінгів за в’їзд в цей район – на додаток до вже існуючого протизаторного збору.

Транспортні засоби можуть бути перевірені за допомогою онлайн-перевірки, втім, існує перелік транспорту, що не відповідають вимогам. Це мотоцикли, які не відповідають стандартам Euro 3, бензинові автомобілі і мікроавтобуси, які не відповідають стандартам Euro 4, дизельні автомобілі і мікроавтобуси, які не відповідають стандартам Євро 6.

Той, хто не сплатить збір, буде оштрафований на 160 фунтів стерлінгів. Після першого порушення передбачене лише попередження.

У 2021 році зону стягування збору планують розширити, щоб охопити всю територію між північною і південною кільцевими дорогами.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Нідерландах «прощальна вечірка» Рютте коштувала близько €150 тисяч — ЗМІ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua