Goodnews.ua


Власники “євроблях” примудрилися обдурити навіть Верховний суд

Октябрь 25
21:01 2018

Верховний суд визнав законним користування автомобілем з іноземною реєстрацією, який був ввезений на територію України з метою транзиту. У корпорації «Богдан» наголошують, що водії таких машин прагнуть обвести навколо пальця державу, оскільки насправді використовують автівки для постійного, а не тимчасового пересування.

«Власники авто на єврономерах продовжують нехтувати законом та шукати вигод для себе у його прогалинах. Постає гостра необхідність в оновленні чинних норм, які зупинять свавілля цих осіб. Держава має в повному обсязі отримувати податки з розмитнення. А з доріг України має зникнути металобрухт, який ставить під загрозу життя всіх учасників руху», – зазначають у прес-службі корпорації.

Крім того, додали у компанії, введення авто з іноземною реєстрацією в правове поле вплине на зниження аварійності на шляхах. Адже відомо, що наразі їхні власники відчувають повну безкарність та тікають з місця ДТП, уникаючи реальної відповідальності.

Раніше «Богдан» звертав увагу на те, що власники нелегальних авто змогли обкрутити державу на субсидіях: уряд не враховуватиме машини на єврономерах під час нарахування державної підтримки, оскільки факт належності такого майна конкретній особі встановити неможливо.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Выплаты на детей в Украине: суммы, условия

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua