Goodnews.ua


Власники дорогих «євроблях» вимагають для себе пільг

Сентябрь 20
17:00 2018

Мітингом перед вікнами Кабміну власники «євроблях» сьогодні в черговий раз вирішили зажадати від влади якомога швидше розглянути закони, що спрощують розмитнення авто, а заодно полоскотати нерви киянам, які злилися, запізнюючись на роботу, адже центр столиці з самого ранку виявився повністю паралізований.

Висловився з цього приводу відомий український політтехнолог Віктор Уколов. На його думку, євробляхери, які вже мають нелегальні авто, повинні заплатити повну вартість розмитнення на загальних підставах. Максимальний компроміс — розстрочка. А зроблять ще одну таку акцію, паралізувавши центр Києва, — значить можна відмовлятися і від відтермінування.

За словами Уколова, власники легальних авто заплатили вартість з урахуванням всіх легально сплачених податків, виникає питання — які можуть бути підстави для того, щоб хтось інший отримав пільгу не платити податки, які вже заплатили більшість автовласників. Це було б порушенням прав більшості на користь меншості. Але в проекті бюджеті 2019 можна передбачити зменшення ввізного мита, якщо Мінфін знайде, чим компенсувати ці доходи бюджету. Віктор Уколов також в своєму блозі розмістив фото БМВ, вартість якого 40-50 тисяч доларів, на «євроблясі». Власник цього автомобіля теж приїхав під Кабмін вимагати пільг.

Джерело: businessua.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Единственный летний новичок Ливерпуля может уйти в аренду

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua