Goodnews.ua


Власникам «євроблях» підказали, як уникнути штрафів і евакуації

Февраль 06
20:02 2019

22 лютого в Україні закінчується термін пільгового розмитнення авто на Єврономер. Разом з тим, перереєструвати “евробляхи” українці зможуть ще до 24 травня, після чого поліція обіцяє нещадно штрафувати і конфісковувати машини порушників, пише Автотема з посиланням на ТСН.

Проте чимало власників автомобілів на іноземних номерах не поспішають поміняти їх на українські, пише “Економічна правда”. З очікуваних 250-300 тисяч розмитнили “евробляхи” навіть менше, ніж 40 тисяч.

У свою чергу деякі власники “евроблях” готуються продовжити боротьбу за ще більш дешеву розмитнення. Представники “Авто Євро Сили” навіть підготували спеціальні вказівки своїм прихильникам в областях, як “допомогти користувачам авто на Єврономер в законному полі захистити себе від” драконівських “штрафів і продовжити боротьбу за доступне розмитнення”.

Серед можливих варіантів для власників “евроблях” є ще такі:

Пройти розмитнення і сплатити всі податки. Для цього перешкодою може стати відсутність реального власника або непідйомна ціна на перереєстрацію. Так, багато автомобілістів просто не в силах сплатити податки іноді на велику суму ніж вартість самого авто, якщо йому більше десяти років.

Залишити машину за кордоном. Чимала кількість “евроблях” стоять залишені неподалік українських митниць в Угорщині, Словаччині та Польщі. Такою схемою користуються, як ті, хто вивозить авто, щоб уникнути штрафу за порушення митних законів, так і ті, хто приїжджають в Україну надовго, але не мають можливості залишати заставу на кордоні.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Легенда НБА Дикембе Мутомбо ушел из жизни в 58 лет

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua