Goodnews.ua


Влада готує нову кампанію для водіїв

Сентябрь 22
19:00 2018

У Міністерстві інфраструктури презентували соціальну кампанію з безпеки дорожнього руху з акцентом на контролі швидкості «Не жени, Україно!». Кампанія буде проводитися в Житомирській, Івано-Франківській, Львівській, Харківській, Хмельницькій, Херсонській областях, а також в Києві та Одесі. Про це повідомляє Мінінфраструктури.

У презентації проекту взяв участь міністр інфраструктури Володимир Омелян.

«Ми хочемо привернути увагу учасників дорожнього руху до проблеми перевищення швидкості. Адже саме швидкість є одним з основних факторів ризику, який сприяє підвищенню кількості дорожньо-транспортних пригод зі смертельними наслідками. Люди повинні знати, що перевищення швидкості має наслідки для всіх – водіїв, пасажирів, пішоходів і велосипедистів. Життя людей в їх власних руках», – підкреслив Омелян.

Ініціатори проекту хочуть таким чином змусити українців зменшити швидкість на дорогах.

«Ми вирішили зосередитися в нашій першій інформаційній кампанії на питанні швидкості, як основний чинник смертності на автодорогах. І нове обмеження швидкості 50 км/год замість 60 км/год дасть великий позитивний ефект і збереже багато життів, якщо учасники руху будуть чесно дотримуватися цього швидкісного режиму», – пояснив в ході презентації керівник проекту «Національна кампанія з підвищення обізнаності громадян» Ерік Хойруп.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Матч чемпионата Италии перенесли из-за ливня

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua