Goodnews.ua


Вітчизняний ЗАЗ-968 перетворили у ретро-купе за 11 тисяч доларів

Ноябрь 06
23:00 2020

Народний умілець опублікував в мережі знімки переробленого класичного ЗАЗ-968. Йдеться про незвичайну версії ретро-купе. Пише Автосота

Авто піддали масштабним зовнішнім і технічних змінам. В очі одразу кидається зрізаний дах. Модель вийшла двомісною. В даному випадку автор проекту залишив тільки два передніх крісла.

Про вітчизняну класику ЗАЗ-968 нагадує тільки передній бампер авто. Транспортний засіб може похвалитися новими передніми і задніми фарами, решіткою радіатора і колесами. Автомобіль пофарбували в білий і синій колір.

ЗАЗ-968
ЗАЗ-968

Силовий агрегат перенесли з задньої на передню частину автівки. У моделі в ролі силового агрегату виступає V-подібна четвірка повітряного охолодження. Двигуну додали трохи потужності.

ЗАЗ-968

Змінився також салон переробленого ретро-купе. Він отримав дерев’яну панель приладів. Варто відзначити не особливо вдале рульове управління від “Таврії”.

Вартість тюнінгованої варіації ЗАЗ-968 становить 11 тисяч доларів або 309 000 гривень.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Європейське агентство допомагатиме Укрзалізниці інтегруватися до стандартів ЄС

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua