Goodnews.ua


Виконавчий директор Ford відкриє Smart Mobility Innovation Office у Лондоні

Октябрь 24
12:07 2017

Новий центр відкриває команді фахівців Ford, очолюваній директором підрозділу Ford Smart Mobility Сарою-Джейн Вільямс (Sarah-Jayne Williams), доступ до компаній-розробників цифрових технологій міжнародного рівня, провідних закладів науки, спритних стартап-проектів та вже існуючих партнерів. Ford і надалі працюватиме над проектами з покращення якості повітря, зменшення заторів та підвищення мобільності у Лондоні. Відкриття центру в Лондоні надасть Ford постійний доступ до наявних партнерів та проектів, таких як випробування автопарку гібридних фургонів Ford Transit, запланованого на кінець цього року.

«Лондон — не лише одне з найбільших мегаміст Європи, але й одне з найпрогресивніших міст, завжди відкритих для нових ідей і партнерства. А ми, у свою чергу, спільними зусиллями працюємо над створенням «розумних» автомобілів для «розумного» світу», — зауважив Хакетт. «Here East — ідеальне місце для центру інновацій у сфері «розумної» мобільності компанії Ford, найближчим сусідом якого стане інноваційний центр Plexal, що об’єднує талановитих фахівців і різноманітні стартап-проекти».

Ford Smart mobility

Комплекс Here East уже став домом для дослідницького університету Лафборо (Loughborough University) — давнього і значущого британського партнера Ford у науково-дослідній сфері, а також для Центру передових систем приводу (Advanced Propulsion Centre), за підтримки якого Ford працювала над дослідженнями у сфері силових установок, а також розробляла гібридні Ford Transit, заплановані до випуску у кінці цього року.

Новий лондонський офіс стане третім інноваційним центром Ford (раніше були відкриті центри у Дірборні та Пало-Альто у США). Він доповнить глобальну мережу дослідницьких та інноваційних центрів Ford, включно з Центром досліджень та інновацій у Ахені, Німеччина.

Запись Виконавчий директор Ford відкриє Smart Mobility Innovation Office у Лондоні впервые появилась Автоцентр.ua.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

АПЛ: Брентфорд Ярмолюка устроил «голевую перестрелку» с Вулверхэмптоном, Борнмут с Забарным проиграл Лестеру

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua