Goodnews.ua


Військовим передали унікальні КрАЗи

Сентябрь 23
16:34 2019

Українські спеціалісти передали мобільні лазне-пральні комплекси підрозділам, що виконують бойові завдання в районах проведення Операції Об’єднаних сил.

Про це пише ArmyInform.

– Сьогодні до нас прибули представники з кількох військових частин. Усі вони пройшли інструктаж з користування й обслуговування даного комплексу та прийняли перші шість одиниць техніки для подальшої експлуатації. Наступну партію ми плануємо передати за кілька днів, – розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника 218-го об’єднаного центру забезпечення тилу ЗС України підполковник Олександр Сачавський.

За словами офіцера, в рамках Державного оборонного замовлення на 2019 рік для потреб Збройних Сил України було виготовлено 10 мобільних лазне-пральних комплексів, обладнаних сучасною технікою, електрогенераторами, та системою підігріву води з використанням рідкого або твердого палива. Вартість кожного з них складає понад 8,5 млн грн.

Лазне-пральний комплекс, виготовлений Крюківським вагонобудівним заводом, відповідає сучасним гігієнічним і санітарним нормам та дозволяє військовослужбовцям на передовій випрати, висушити, попрасувати одяг та помитися. Він розміщений на шасі автомобіля КрАЗ з причепом, та має два відділення: лазневий модуль з душовою кімнатою та відділення для прання, сушіння і прасування натільної білизни й одягу.

Практика використання даної техніки показала її значні можливості та високу ефективність у забезпеченні санітарно-гігієнічного обслуговування військовослужбовців, то ж мобільні лазні-пральні будуть закуповуватись і надалі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Популярность телемарафона среди украинцев снизилась

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua