Goodnews.ua


Відомий автовиробник суттєво обмежить максимальну швидкість своїх автомобілів: подробиці

Апрель 26
11:47 2021

За повідомленнями гендиректора Renault Лука де Мео, стало ясно, що з 2022 року всі нові моделі французької марки Renault і Dacia будуть комплектуватися обмежувачем швидкості, який обмежить максимальну швидкість 180 км/год.

Це пов’язано з тим, що, якщо вірити статистиці, то більше третини ДТП з жертвами відбувається в зв’язку з недотриманням швидкісного режиму. Так що нові машини Renault і Dacia будуть обмежуватися максимальною швидкістю обмеженою в 180 км/год, інформує MMR.

Деякі автомобілі будуть мати ще меншу максималку. Таким чином, новий Megane, який почнуть виробляти в 2022 році, отримає обмеження в 160 км/год. Варто нагадати, що раніше швидкість на своїх автомобілях на позначці в 180 км/год обмежила лише автокомпанія Volvo.

Крім того, транспортні засоби Renault і Dacia укомплектують особливою системою Safety coach. Воно може скорегувати швидкість виходячи з дорожніх знаків і геолокації. Про які саме авторинках йдеться, в компанії говорити не стали. Нововведення може торкнутися лише ЄС, а може поширитися і на інші країни.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Постекоглу неожиданно выступил в защиту тренера Манчестер Юнайтед

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua