Goodnews.ua


Відомі причини подорожчання палива в Україні

Январь 16
15:34 2021

Уже кілька днів поспіль повзуть угору ціни на бензин та дизпаливо. Їх підвищили одразу шість операторів. У чому причина зростання та як подорожчання пального вплине на вартість продуктів і проїзду у громадському транспорті розповів «Главком».

Переважно вартість пального підвищили невеликі мережі. Популярні АЗС раніше встановили доволі високі ціни. Сьогодні середня вартість літра 92-го бензину сягає 24,26 грн. 95-ий стане у трохи більш як 25 грн. Літр дизеля – 24,68 грн.

Пальне зростає у ціні, бо дорожчає нафта та зміцнюється долар проти гривні. Для українців найперше, це може позначитися на вартості товарів та продуктів.

Тож щойно підіймається вартість пального, починаються розмови про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті. Однак, водії кажуть, це ситуації не виправить.

Бо нова ціна може відлякати тих пасажирів, що є. Тому переглядати вартість проїзду будуть, але після скасування усіх карантинних обмежень.

Експерти прогнозують, що подорожчання пального триватиме. До літа ціна може підскочити на гривню за літр.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Матч Хоффенхайм — Динамо обслужит арбитр, при котором киевляне уже побеждали

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua