Goodnews.ua


Відома в Україні модель знову встане на конвеєр

Октябрь 06
13:01 2018

У Латвії планують відновити випуск автобусів РАФ, пише avtolubiteli.club. Як повідомляють місцеві ЗМІ, відроджену модель випускатимуть на потужностях нового заводу Rigas Autobusu Fabrika (RAF).

Нове підприємство буде випускати невеликі автомобілі з електричною силовою установкою, а також мікроавтобуси.

Також відомо, що в Латвії можуть налагодити випуск гібридів автобуса і тролейбуса. Такі машини будуть живитися, як від міської контактної мережі, так і від власних акумуляторів.

За словами розробників, «зелені» новинки під брендом РАФ будуть добре продаватися, адже такі моделі мають великий потенціал, з огляду на гучні екологічні скандали в Європейському Союзі.

Нагадаємо, фабрика РАФ працювала з 1949 по 1998 рік. Завод відомий завдяки автобусам і мікроавтобусів, які випускалися в Ризі і Єлгаві. Справжнім бестселером стала модель РАФ-2203, яка стала першовідкривачем маршрутного таксі в Радянському Союзі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ямаль: Барселона — лучший клуб мира

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua