Goodnews.ua


Важлива українська траса незабаром стане платною

Март 09
13:01 2019

Ділянка траси «Київ-Одеса» незабаром стане платною. Плату за проїзд планують ввести в грудні 2019 року. Про свої плани будівництва концессінної автодороги і ввести плату за проїзд повідомили в Укравтодорі.

Укравтодор від імені Служби автомобільних доріг міста Києва планує ввести плату за проїзд по трасі М-05 «Київ-Одеса». Платним проїзд планується зробити по автобану на ділянці від Кільцевої дороги Києва до міста Біла Церква.

Відповідне рішення планується закріпити договором з київською компанією «Науково-виробнича фірма Мостопроект», яка виграла тендер на проведення робіт з розробки техніко-економічного обґрунтування будівництва концесійної автомобільної дороги «Київ – Біла Церква». Про це повідомляється на офіційному сайті державних закупівель та тендерів Prozorro.

Зазначено, що вартість розробки документації становить 5 мільйонів 400 тисяч гривень. При цьому первинна цінова пропозиція компанії склала трохи більше 7 мільйонів гривень. Згідно з календарним планом, компанія «Мостопроект» зобов’язується надати техніко-економічне обґрунтування будівництва концесійної дороги до кінця грудня 2019 року.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Атлетико спасся от поражения Реалу в едва не сорванном болельщиками дерби

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua