Goodnews.ua


ВАЗ-2101 з Узбекистану отримав опції, яких немає навіть у Bentley

Июль 24
21:21 2020

Тюнінг в Узбекистані – це абсолютно унікальна річ, часто не піддається простому поясненню для автомобілістів. Як ви, наприклад, поставитеся до старенької «копійки», яка отримала шикарні опції, яких немає навіть у Bentley?

Все що тільки можливо відкривається або складається за допомогою електроприводів. І це не тільки звичні дзеркала заднього огляду, двері без ручок або багажник, а й капот! Так, водієві достатньо натиснути кнопку, щоб капот почав повільно відкриватися.

Навіщо ж власник вкладав стільки грошей і сил в старий автомобіль? Може, варто було купити новий? Швидше за все, так би вчинив практично кожен, але справа в тому, що купити новий автомобіль в Узбекистані – дуже непросто.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Что делать, если вы заболеваете простудой

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua