Goodnews.ua


Вартість автомобілів в Україні може стрімко знизитися

Июль 03
12:00 2018

Якщо Верховна Рада ухвалить законопроект №8487 про обкладання акцизним податком імпортних автомобілів, їхня ціна на українському ринку може дуже змінитись – вони стануть доступнішими. Про це під час інтерв’ю заявив директор інформаційно-аналітичної групи «Автоконсалтинг» Олег Омельницький.

Ми бачимо, що є зниження, воно реальне – від 2 до 13 разів через зниження податків, – зауважив Омельницький.

Він також зазначив, що ці законопроекти усувають бар’єр. Мова йде про заборони на імпорт автомобілів, що не відповідають екологічному стандарту Євро-5. Це означає, що після прийняття документа можна буде можливо завезти автомобіль будь-якого стандарту.

Нагадаємо, законопроект №8487 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів» передбачає зниження ставок акцизу на ввезення в країну автомобілів. Таким чином через зниження акцизів іноземні авто можуть подешевшати у 13 разів.

Джерело: vechirniykiev.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Лунин не спас, а Реал внезапно проиграл Лиллю: видео лучших моментов матча

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua