Goodnews.ua


Вартість автогазу може перетнути чергову психологічну відмітку вже на цьому тижні

Февраль 10
13:16 2021

Вже на цьому тижні ціна автогазу може сягнути 16 грн за літр – такий прогноз озвучив експерт.

Автомобільне паливо в Україні продовжить дорожчати. Експерти пояснюють це тим, що ціна на нафту злетіла до 60 доларів за барель. Ціни на бензин і дизель в опті вже виросли на 40 коп. за літр, але все ще відповідають нафті по 53-55 доларів. А це значить, що в найближчий тиждень бензин подорожчає ще на 22-24 коп. за літр. Такий прогноз озвучив директор «Консалтингової групи» А-95 «Сергій Куюн, інформує segodnya.ua.

Автогаз на цьому тижні теж подорожчає. Зростання складе 75-80 коп за літр, тобто в середньому ціна підніметься майже до 15 грн за літр, підрахував аналітик ринку скрапленого газу Артем Куюн. «На ринку вже відчувається дефіцит ресурсу, ціна в опті підвищилася до 13,8 грн за літр. Тому потенціал зростання в роздробі — до 16 грн за літр», — пояснив Артем Куюн.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Усик попал в немилость в сети X после обращения к Трампу по поводу украинских пленных

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua