Goodnews.ua


В Європі доходи від автомобільних податків у декілька разів перевищують бюджет ЄС

Апрель 29
19:49 2020

Свіжі дані, опубліковані Європейською асоціацією автовиробників показують, що автотранспортні засоби тільки на основних ринках ЄС приносять більше 440 млрд євро у вигляді податків для національних урядів, повідомляє Укравтопром.

Доходи від оподаткування автотранспорту, зібрані урядами, збільшилися майже на 3% в порівнянні з попереднім роком, а загальна сума в 440,4 млрд євро перевищує загальний бюджет Європейського союзу більш ніж в 2,5 рази.

У п’ятірку країн з найвищими доходами від оподаткування автотранспорту увійшли:

Німеччина – 93,4 млрд євро; Франція – 83,9 млрд євро; Італія – 76,3 млрд євро; Великобританія – 54,1 млрд євро; Іспанія – 30,0 млрд євро.

У формуванні цих доходів були враховані податки на придбання автотранспорту (ПДВ, податок з продажів, податок на реєстрацію), податки від володіння (річний збір, дорожній податок) і паливний податок.

«Ці показники демонструють, наскільки важлива автомобільна промисловість для Європи», – заявив Ерік-Марк Уітема, генеральний директор ACEA. «Очевидно, що першорядне значення для загального стану економіки ЄС і, зокрема, для державних бюджетів, полягає в тому, що ми можемо успішно запустити нашу галузь після кризи COVID-19».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Интер и Ювентус забили восемь голов на двоих в ничейном поединке

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua