Goodnews.ua


В Україні знову знизився випуск автомобілів

Ноябрь 06
13:00 2020

За попередніми даними Укравтопрому, в жовтні на українських заводах було зібрано 687 од. автотранспортних засобів. У порівнянні з результатом річної давності випуск автотранспорту в країні знизився майже на чверть. Пише Укравтопром

Найбільше у минулому місяці було виготовлено легкових автомобілів. Жовтневий результат в цьому сегменті українського автопрому склав 606 авто, що на 24% менше, ніж роком раніше. З цієї кількості 428 автомобілів було зібрано на Єврокарі, а 178 машин випустив ЗАЗ.

Випуск комерційних автомобілів (без урахування АвтоКрАЗу, який перестав розкривати інформацію про своє виробництво з серпня 2016 року) скоротився на 87% до 4 шт. (всі виготовлені на заводі «Черкаський автобус»).

На 5% впало виробництво автобусів. Протягом місяця на п’яти підприємствах було зроблено 77 автобусів. Більше за інших, як і роком раніше, виготовив автобусів «Черкаський автобус» – 29 шт. Чернігівський автозавод закінчив місяць показником – 22 автобуса. На Богдані відзвітували про випуск 12 од. Ще 10 автобусів вироблено на ЗАЗі та 4 шт. зібрав Часівоярській завод.

Всього з початку 2020 року в Україні було випущено 3791 од. автотранспортних засобів, що на 39% менше, ніж десять місяців минулого року.

Легкових автомобілів – 3211 шт. (-40%);

Комерційних – 36 шт. (-68%);

Автобусів – 544 шт. (-23%).

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Риккардо: Сказочного финала не произошло

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua