Goodnews.ua


В Україні знайшли спосіб, як розвантажити дороги

Сентябрь 07
17:31 2020

Річковий транспорт є альтернативним дешевшим видом транспортування, що може успішно розвантажити дороги, а його сезонність, активний період якої триває майже 9 місяців, суттєво не впливає на рентабельність.

Про це у коментарі УНН розповів президент Центру аграрної логістики та інфраструктури Владислав Белах.

«Річка може взяти на себе 20-30%, якщо розвивати річковий транспорт і водну логістику, додавати зерноправи. Завантаженість доріг безпосередньо поєднана з тим, що якийсь період залізниця не працює, так як треба, відсутня річка. Якщо брати з точки зору вартості, то вартість перевезень по річці може бути дешевшою, ніж перевезення автотранспортом. У цивілізованому світі перевезення автотранспортом найдорожче. Річка одна з найдешевших», – зазначив експерт.

Також Белах наголосив, що вантажовідправник керується виключно вартістю і швидкістю, тож якщо надати йому опцію внутрішнього водного транспорту, то частину вантажів він буде відправляти річкою.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

За добу на фронті відбулося 159 боєзіткнень

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua