Goodnews.ua


В Україні знайшли альтернативу застарілим «Газелям»

Сентябрь 10
17:40 2020

Автомобілі китайського бренду JAC повернулись в Україну в 2019 році. Наразі на вітчизняному ринку доступні такі моделі, як N120, N80, N75, N56.

Нещодавно на ринку з’явилась чергова новинка китайськоъ марки – бортова платформа N35 – аналог «Газелі», пише SpecMachinery.com.ua.

Зазначається, що повна допустима маса легкого вантажного автомобіля JAC N35 – 3490 кг, що дозволяє керувати ним водіям з посвідченням категорії «В» і проїжджати там, де заборонено рух вантажних автомобілів. При цьому, корисне навантаження автомобіля становить 1705 кг (з кузовом бортова платформа).

Тримісний кабіна оснащена великою кількістю додаткових опцій, які включені в базову комплектацію: кондиціонер, бортовий комп’ютер електричні приводи склопідйомників, зовнішніх дзеркал і кута нахилу фар.

Зручності водієві додають мультифункціональне кермо з управлінням магнітолою і круїз-контролем, рульова колонка регулюється по висоті і нахилу.

Силовий агрегат – турбодизельний стандарту Євро-5, об’ємом 2 літри на 130 к.с. і обертовим моментом 285 Нм в діапазоні 2200-2600 оборотів в хвилину. У парі з ним – 6-ступінчаста механічна КПП.

Колісна база автомобіля складає 2640 мм, що забезпечує фантастичну маневреність: радіус розвороту менше 5,5 метрів.

Підвіска в автомобілі комбінована. Передня – незалежна на поздовжніх торсіонах, а задня – залежна на ресорах з гідравлічними амортизаторами і стабілізатором поперечної стійкості.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Брэйтуэйт — самый молодой игрок Манчестер Сити в XXI веке

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua