Goodnews.ua


В Україні знайшли альтернативу старим «євробляхам»

Сентябрь 03
16:31 2020

Народні депутати прийняли у першому читанні законопроекти №3476 і №3477 для стимулювання розвитку електротранспорту в Україні. Це наступний крок до електромобільності нашої країни.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написала радниця Міністра цифровий трансформації України Яніка Мерило.

Чиновниця написала, що зараз вносяться зміни до податкового та митного кодексів, щоб підтримати в Україні виробництво електромобілів, зарядних станцій і комплектуючих. Відповідно до законопроектів передбачається тимчасово звільнити від оподаткування податком на додану вартість операції:

▪з ввезення на митну територію України у митному режимі імпорту товарів для виробництва транспортних засобів, оснащених виключно електричними двигунами;

▪з ввезення і/або поставки на митну територію України транспортних засобів, оснащених виключно електричними двигунами.



Якщо владі вдасться створити комфортні умови для розвитку електричного транспорту в Україні, то незабаром замість сотень тисяч старих «дизелів» з ЄС вулиці українських міст заполонять електрокари, можливо, вітчизняного виробництва.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тен Хаг: Я не думаю о том, что меня уволят — мы с владельцами МЮ на одной волне

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua