Goodnews.ua


В Україні засвітився один з найрозкішніших автомобілів 60-их років

Январь 26
23:58 2021

На вулицях Одеси вдалося помітити легендарний Lincoln Continental 60-х років – один з найзнаменитіших і шикарних американських автомобілів того часу, інформує «ТопЖир». Цікаво, що у авто були болгарські номера.

Седан довжиною 5,4 метра випускався в 1962-1963 роках. Фішкою автомобіля стали задні двері, що відкриваються в протилежну сторону, подібно до знаменитого Rolls-Royce.

Lincoln Continental оснащений кондиціонером, круїз-контролем, підсилювачем керма і електроприводом сидінь, що для того часу було дуже непогано. Надає руху машину V8 з 325 к.с. об’ємом в 7 літрів, працюючих в парі з 3-ступінчастою АКПП.

Дану модель дуже любив Джон Кеннеді. Власне, президента і вбили в його удосконаленому кабріолеті Lincoln, коли він роз’їжджав у ньому по Далласу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Боррель закликав ЄС та партнерів підтримати «енергетичний фронт» в Україні

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua