Goodnews.ua


В Україні водіїв змусять перездавати на «права»: подробиці

Август 26
16:31 2020

На сайті Міністерства інфраструктури з’явився проект наказу, який регламентує новий порядок що до водійських посвідчень категорій С, СЕ, С1, С1Е, D, DE, D1, D1E.

Про це повідомляє MMR.

У разі прийняття цього проекту усі водії автобусів та вантажівок будуть змушені не лише один раз перездати «на права», але й періодично (раз на п’ять років) знову проходити навчання та здавати екзамени.

«Водії транспортних засобів, які до набрання чинності цим наказом отримали посвідчення водія категорій С, СЕ, С1, С1Е, D, DE, D1, D1E, проходять періодичні підготовчі курси», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підтвердження професійної компетентності водіїв здійснюється шляхом складання тесту після проходження підготовчих курсів у Навчальному центрі.

Уточнюється, що тривалість підготовчих курсів, залежно від програми підготовки, становить від 35 до 280 навчальних годин.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У МЗС відреагували на заяву президента Чехії щодо окупації території України після закінчення війни

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua