Goodnews.ua


В Україні стартували продажі нового дешевого кросовера

Январь 23
23:30 2021

Корейський автовиробник вивів на український ринок свій новий найдешевший кросовер Hyundai Venue. Новинка вже з’явилася на дорогах України. Компактна SUV-модель є самим бюджетним варіантом в лінійці Hyundai у даному сегменті. Вартість моделі у базовій комплектації складає 18 тисяч доларів США. Українцям він пропонується в трьох комплектаціях, пише ampercar.com.

Базова комплектація Hyundai Venue налічує фронтальну та бічні подушки безпеки водія й переднього пасажира, а також системи ESC, ABS, кондиціонер, датчики парктронік ззаду та управління аудіосистемою на кермі. Крім того, найдешевша версія обладнана асистентом допомоги при старті в гору, передніми й задніми склопідіймачами, обігрів дзеркал заднього виду, регулювання керма по висоті та глибині. Також кросовер має шумоізоляція моторного відсіку.

Комплектація Dynamic додатково має систему клімат-контролю, систему проти запотівання лобового скла, камеру заднього виду, підігрів керма й передніх сидінь, а також круїз-контроль й мультимедійну систему з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм. Ходові й габаритні вогні складаються зі світлодіодів. “Взута” версія в литі 16-дюймові колісні диски.

Топова комплектація новинки має додатково світлодіодні задні ліхтарі, литі 17-дюймові колісні диски та стильний контрастний колір кузова. Крім того, додає трохи “люксу” хромована решітка радіатора.

Кросовер Hyundai Venue для українського ринку обладнано 1,6-літровим бензиновим мотором, який розвиває потужність до 123 кінських сил. Робить агрегат разом з механічною КПП (6 ступенів) або “автоматом”.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Шахтер разгромно уступил Аталанте — Спорт bigmir)net

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua