Goodnews.ua


В Україні представили нову машину

Декабрь 18
10:09 2020

Мозирський машинобудівний завод розпочав випуск оновленої лісової вантажно-транспортної машини моделі МПТ-461 з приводним напівпричепом. Про це повідомили у пресслужбі підприємства, пише MMR.

За інформацією, машина МПТ-461.2 призначена для збору і вивезення сортиментів із важкопрохідних і заболочених місць. Від попередньої моделі вона відрізняється більшою вантажопідйомністю і збільшеною прохідністю.

Згідно із заявою виробника, обсяг вивезення сортиментів на МПТ-461.2 з приводним напівпричепом збільшиться на 30-60% в порівнянні з попередньою версією.

Новинка складається з енергетичного засобу МУЛ-1221, обладнаного відповідно до вимог техніки безпеки для роботи в лісі, і напівпричепа з додатковим гідравлічним приводом коліс і гідроманіпулятором.

Напівпричіп отримав полегшену конструкцію і високопродуктивний маніпулятор, оснащений додатковим гідравлічним приводом коліс 2WD (Black Bruin B250).

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

NaVi проиграли G2 в гранд-финале BLAST Premier Fall Final 2024

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua