Goodnews.ua


В Україні подорожчають вживані авто з Німеччини

Январь 09
21:27 2021

Так як у Німеччині все більше і більше зростає попит на вживані але свіжі автомобілі -на українському авторинку ціни на авто з цієї країни можуть значно збільшитися.

Машини віком від 1 до 6 років за перші 9 місяців 2020 року зросли в Німеччині на 4,7%, а у вересні – на 9,8%. Хоча загальний авторинок (ринок і нових, і вживаних) знизився за перший-третій квартал на 4,2% – на це вплинув серйозний обвал сегменту нових автомобілів (мінус 25,%%).

Знизився також попит і на автомобілі, що віком старші за 6 років. За вказаний період сегмент просів на 6,3%.

За словами експертів, це пов’язано із пандемією та економічною кризою. Німці не рахують за потрібне витрачати гроші на нові авто, але так як особистий транспорт для них є необхідністю, саме тому вони почали звертати свою увагу на вживані але свіжі авто.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Стали известны ориентировочные сроки возвращения Малиновского

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua