Goodnews.ua


В Укрaїнi нaзвaли ТOП-15 нaйбiльш aвaрiйних дoрiг: iнфoгрaфiкa

Декабрь 14
09:31 2020

Траса “Київ-Чоп”, де з початку 2020 року 121 людина загинула і 594 травмувалися, займає перше місце за кількістю аварій в Україні.

Про це можна судити з інфографіки, опублікованій виданням “Слово і Діло“.

Найбільш аварійні ділянки траси в Київській області (біля села Мила), Рівненської області (села Калинівка, Новий Корець, Біла Криниця, Кругле, розв’язка біля зоопарку в Рівному, села Колоденка, Квасилів, Ільпінь, Панталія і Підлужжя).

На другому місці – траса “Київ-Довжанський” (86 загиблих і 424 травмованих), а на третьому – “Київ-Одеса” (711 і 306 відповідно). П’ятірку лідерів замикають траси “Стрий – Знам’янка” і “Київ-Яготин”.

Карта аварійних доріг в Україні

При цьому уточнюється, що в цілому з початку року сталося 3 883 аварій, під час яких 948 людей загинули і 4 819 отримали травми.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Армия восстановления» в Украине: сколько денег выплачено

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua