Goodnews.ua


В Україні з’являться нові унікальні трамваї

Апрель 23
22:00 2019

Як стало відомо завдяки тендеру в Одесі, в березні ТОВ «Політехносервіс», який є розробником кузовів T3UA, вніс зміни до ТУ на ці кузови і доповнив їх виконанням № 5 – трисекційним вагоном с низькопідлоговою вставкою, пише Автотема з посиланням на Specmachinery.

Фактично це виконання є повний аналог вагону K3R-N що було розроблено в Чехії, і включає в себе 3 секції – 2 високопідлогові, та середню секцію з низькою підлогою які розміщуються на чотирьох візках. Кузови будуть обладнуватись транзисторную системою керування Cegelec.

Свого часу в Україні за аналогічним проектом було побудовано 16 вагонів K3R-N – 14 для Києва та 2 для Кривого Рогу. Втім, якщо тоді для побудови використовували кузови існуючих трамваїв, та нову низькопідлогову вставку, то зараз це буде повністю новий кузов.

Наразі є перший покупець, це «Одесміськелектротранс», який проводить тендер на придбання двох таких кузовів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Зеленський доручив зробити формат технологічної Ставки — дрони в пріоритеті

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua