Goodnews.ua


В Україні з’являться недорогі автомобілі з Кореї

Июнь 06
08:00 2019

Ера «євроблях» добігає кінця, а на зміну їм прийдуть авто із Азії. Саме таку думку висловив генеральний директор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко.

В Україні набирає обертів продаж уживаних авто. Тепер в країну будуть централізовано ввозити вживані автомобілі Hyundai і KIA з Південної Кореї. Таку угоду на поставку авто з пробігом уклав великий оператор автомобільного ринку АІС. У компанії відзначають, що мова йде про моделі 2011-2014 рр. випуску з пробігом 100-200 тис. км, які не потребують ремонту.

Втім, як розповів сайту “Сегодня” генеральний директор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко, аналізувати важливість такого контракту для українського ринку складно.

“Не існує статистики, яка б розділяла імпорт автомобілів б/у від виробників або від кого-небудь іншого. На кордоні вони всі рівні – всі вони суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності”, – пояснив Назаренко.

Експерт підкреслює, що при цьому в України ввозять все більше автомобільного “секонд-хенду”.

“Статистика говорить наступне: за п’ять місяців 2019 року в порівнянні з п’ятьма місяцями 2018 року імпорт нових автомобілів впав на 6%, а імпорт автомобілів з пробігом збільшився на 700%”, – говорить Назаренко.

Зараз в Україну, як уточнює експерт, можна ввозити вживані автомобілі без екологічних вимог і без техогляду.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Названы худшие способы борьбы с бессонницей

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua