Goodnews.ua


В Україні зняли рідкісний автомобіль – гібрид Honda

Январь 21
21:00 2019

Рух еко-карів в Україні набирає обертів, і найближчим часом гібридів і електромобілів на наших дорогах буде ставати все більше. Незважаючи на те, що Tesla офіційно все ще не представлена ​​на українському ринку, цими автомобілями нас вже не здивувати, пише Автотема з посиланням на Автоцентр.

Незабаром з відкриттям офіційних українських замовлень на Tesla Model 3 ми будемо спостерігати американський електромобіль ще частіше. Але ж є й інші «зелені» авто, які до нас ще не дісталися.

До них відноситься лінійка моделей Honda Clarity, яка включає в себе гібрид, електромобіль і модифікацію на паливних елементах, що заправляються воднем. Звичайно, зустріти в наших широтах останній варіант – абсолютний хардкор, але в Facebook показали плагін-гібридну версію.

Японський автомобіль оснащений 1,5-літровим бензиновим ДВЗ (183 к.с.), електромотором (181 к.с.) і АКБ ємністю 17 кВтг. Максимальна дальність ходу на електротязі складає 68 км, а загальний пробіг дорівнює 531 км.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Гарантии безопасности: Украина будет ежегодно получать $60 млрд на военную поддержку

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua