Goodnews.ua


В Україні значно збільшилося автовиробництво

Июнь 11
01:00 2019

У травні в Україні було зібрано 510 одиниць автотранспортних засобів: легкових автомобілів – 441 шт., комерційних авто – 6 шт., автобусів – 63 шт.

Як повідомляє Автотема, з посиланням на Твою МАШИНУ з посиланням на дані Укравтопрому, у порівнянні з травневим результатом минулого року випуск легкових автомобілів в Україні збільшився на 18%. Як і роком раніше всю статистику по легковим авто продовжує формувати великовузлове складання на заводі Єврокар.

Травневий обсяг виробництва автобусів не змінився. При цьому, найбільше автобусів, як і торік, випустив «Черкаський автобус» – 30 шт. На Чернігівському автозаводі виготовили 12 автобусів. За 9 автобусів зробили на ЗАЗі і Часівярському заводі. На Богдані відзвітували про випуск 3 автобусів.

Виробництво комерційних автомобілів (без урахування АвтоКрАЗу, який перестав розкривати інформацію про своє виробництво з серпня 2016 року) збільшилося всього на 1 шт. Минулого місяця комерційні автомобілі випускали «Черкаський автобус» та «ЗАЗ» – 5 шт. і 1 шт. відповідно.

Всього з початку року в Україні було виготовлено 2390 одиниць автотранспортних засобів.

Нагадаємо, в Україні можуть почати виробництво китайських та корейських авто.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Матч чемпионата Италии перенесли из-за ливня

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua