Goodnews.ua


В Україні запропонували нове покарання для водіїв

Апрель 18
12:00 2019

В Україні запропонували дієвий спосіб карати невгамовних водіїв, які порушують правила дорожнього руху.

Дієвим заходом по боротьбі з порушниками правил дорожнього руху в Україні можуть стати примусові громадські роботи.

Таку думку висловив в ефірі ObozTV автоюрист Богдан Глядик. За словами фахівця, така міра буде особливо ефективною проти заможних порушників, які не дуже бояться грошових штрафів.

«Я не розумію, чому з санкцій прибирають таку міру покарання як громадські роботи. Для когось заплатити 40 тис. грн штрафу – не така велика проблема. Але якщо йому реально доведеться йти повз вулицю – для людини це навіть психологічно важко, особливо для людини, для якої 40 тис. грн штрафу не проблема», – заявив експерт.

Глядик закликав повернути в українське законодавство таку відповідальність, як громадські роботи.

«Фінансово людина не так сприймає навантаження, яке на нього йде, немає такого виховного характеру. А коли людина реально попрацює на користь держави – це інше питання», – пояснив він. При цьому юрист визнав, що VIP-порушники сьогодні матимуть можливість відкупитися від громадських робіт за хабар.

«Ми боремося з корупцією. Повинні бути заходи для контролю за виконанням покарань. Але таке покарання як громадські роботи обов’язково повинно бути, особливо за адміністративні правопорушення і особливо в сфері безпеки дорожнього руху», – підкреслив він.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Корпусні меблі: сучасні рішення для вашого інтер’єру

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua