Goodnews.ua


В Україні хочуть заборонити деякі види транспорту

Апрель 11
15:00 2019

Модернізація міської інфраструктури за допомогою нового електротранспорту – один із основних шляхів подолання проблеми загазованості великих населених пунктів в Україні. Про це йдеться у блогу прес-секретаря корпорації «Богдан» Сергія Красулі «Мобільність і екологічність: як сучасні тролейбуси можуть їздити без тролеїв», пише Автотема з посиланням на ТМ.

«На сьогодні у більшості з 460 міст держави переважають автобусні маршрути. Електротранспорт функціонує лише в 51 з них. Водночас із майже чотирьох тисяч зареєстрованих тролейбусів 67% вже вичерпали термін експлуатації і потребують заміни», – наводить він невтішну статистику щодо екологічного транспорту в Україні.

Він зазначає, що навала вживаних автівок та застарілий громадський транспорт вже призвели до перевищення норми шкідливих речовин у повітрі у 4-6 разів.

«Згідно з дослідженнями українських науковців, серед підлітків-мешканців середмістя – здорових істотно менше, ніж серед тих, хто проводить час у спальних районах з меншим транспортним потоком. Ці результати свідчать про нагальну необхідність зменшити кількість техніки, що не відповідає екологічним стандартам», – наголошує прес-секретар корпорації.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Наполи в напряженном матче обыграл Лечче

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua