Goodnews.ua


В Україні викрадачі переходять на «євробляхи»: як вберегти свою автівку

Октябрь 17
00:01 2018

В Україні з’явилася ціла мережа спеціальних викрадачів, які спеціалізуються тільки на «вилученні» авто на європейських номерах.

У більшості випадків, після викрадення, такі авто йдуть на чорне розбирання, а ось про продаж автомобіля може заявити тільки власник, а не той, хто ганяє на ній по Україні.

Хто такий «потерпілий» в українському кримінально-процесуальному кодексі прописано чітко і ясно – тільки особа, яка є справжнім власником. Про це пише портал «Політека«.

Ні для кого не секрет, що практично всі автомобілі на європейських номерах є власністю литовців, поляків, чехів, угорців, болгарів і т. д.

Людина, яка їздить на території України на такому автомобілі, не зможе подати заяву на викрадення з проханням оголосити авто в розшук, якщо він не є уповноваженим з боку офіційного власника транспортного засобу вчиняти такі дії.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Лунин не спас, а Реал внезапно проиграл Лиллю: видео лучших моментов матча

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua