Goodnews.ua


В Україні відновлять унікальний ЛуАЗ-1301

Февраль 05
00:01 2019

Один з трьох відомих екземплярів експериментального позашляховика буде відновлено в Дніпрі, пише Автотема з посиланням на Авто24.

Житель Дніпра знайшов та придбав унікальний ЛуАЗ-1301. Машина знаходиться в некомплектному стані, тому потребує серйозного відновлення.

ЛуАЗ-1301 – протопип автомобіля, який мав би замінити «Волинь» ЛуАЗ-969 «Волинь». В різні роки їх було виготовлено кілька десятків, однак до наших днів збереглися одиниці. Екземпляр, знайдений ентузіастом з Дніпра, за його твердженням – один з трьох подібних, зроблений в 1991 році.

В автомобіля – склопластиковий кузов та агрегатна база від «Таврії». Від неї – двигун, салон та фари. На вказаному авто передній привід, хоча автомобіль мав би бути повнопривідним.

Новий власник ЛуАЗ-1301 збирається від реставрувати автомобіль до того стану, яким він був новим.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Фонд держмайна минулого тижня реалізував об’єктів більш як на ₴2,57 мільярда

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua